torstai 18. maaliskuuta 2010

- Inspiraatio kuvia -


Olen heikkona sisustuslehtiin. Annan itselleni luvan ostaa vain kaksi lehteä per kk. Useinmiten kotiin tulee ruotsalainen Lantliv sekä suomiversio Maalaisunelma. Harmi vain että näissä näkee todella paljon samoja juttuja. Välillä jää Maalaisunelma kaupan hyllylle tästä syystä... Ja tilalle tulee Hus&Hem. Selailin paria viimeisintä lehtiostostani ja pari ihanaa mainossivua tallensin. Miellyttävät todella silmää.
8 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Lantliv on myös suosikkini. Vackre Hjem myös tilattu Norjasta. KOtimaisia ostan silloin tällöin.

Teija kirjoitti...

Hih, justiinsa postasin tästä aiheesta.. Milläs mä saisin lehtien ostelut vähäisemmäksi?? :)

Tiinali kirjoitti...

Hei, Kristiina -Joo toi Vackre Hjem on aikas ihana ollut sen kerrat kun olen sitä nähnyt! Mitä sen tilaaminen maksaa ja kuinka monta kertaa vuodessa ilmestyy?

Teija -Aina pitää jokin pahe olla ;) Mäkin ostin ennen läjäpäin noita lehtiä. Kaliiksi tuli. -Tiina

sanna kirjoitti...

Ihanan näköinen lehti. Tekisi mieli tiltata itsekkin .

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sinullahan on mukavasti hallinnassa tuo lehtien ostelu! Minä taidan ostaa kaikki.. ainakin kotimaiset! Luojan kiitos tuo ruotsin taito on heikentynyt, muuten menisi tuplamäärä rahaa lehtiin.
Noh, välillä lohdutan itseäni, että minä en sentään juo esim. saunasiideriä vaan vettä, joten rahat säästyy lehtiin. Eikö niin? ;)

Tiinali kirjoitti...

Hei, Nipsux -Ehdottomasti niin! Saunasiiredir sijaan ihanainen sisustuslehti! Tiedätkö pakko myöntää että vaikka osaan ruotsia lukea että puhua niin yllättävän harvoin luen reportaaseja... Ihastelen vain kauniita kuvia ja otsikot katsastan... -Tiina

CosyCottage kirjoitti...

Heippa! Täällä myös yks sisustuslehtihamstraaja! Ostin ennen aina Lantlivin, ennenkuin Maalaisunelma rupesi ilmestymään. Kiva, että vastaava on nyt suomenkielisenäkin! Sulle on blogissani jotain, käyhän vierailulla : )

Le Trung Thanh kirjoitti...

Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
--------------------------------
Thanh Le - HomeDesignLove.Com
http://www.homedesignlove.com