keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

- Helmililjojen paluu -


Pieni kevään merkki sekin että näitä lumoavan tuoksuisia helmilijoja näkyy kaupoissa siellä täällä. Vaikka meillä satoikin eilen illalla kovasti lunta ja pakkanen paukkui -5* tietämillä niin kevään odotus on nyt kovimmillaan.6 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Todella kauniita kuvia!

Sirkka kirjoitti...

Heleät helmililjat tuoksuineen saavat mielen, niin kevääseen. Onhan sitä talvea jo melkein puolivuotta ollut, joten katse kevääseen taas jaksaa, kun valonkin määrä kasvaa päivät pitenee ja lumet sulaa pikkuhiljaa, sipilikukat alkavat kurkistella maan kätköistä, kohti valoa nekin! Ihanaa!

Kauniit kuvasi saavat hyvän mielen aikaan, kiitos!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Tänään menen minäkin hankkimaan helmililjoja. Kukkakonsulttini väitti, etteivät kestä sisätiloissa, mutta vastasin, että blogeissa niitä on muillakin sisätiloissa. Aion siis ainakin yrittää pitää ne hengissä.

Teija kirjoitti...

Suloiset sinervät kukinnot <3

Tiinali kirjoitti...

Hei, Kultsin kämppä -Kyllä nuo ovat ainakin tähän asti selvinneet. Ja useinhan nouta tosiaan näkee blogeissa näin keväisin. Minulle myyjä vain sanoi että sipulit kannattaa kylvää uudelleen ja laittaa ulos kukinnan jälkeen ja niin saa uudelleen nauttia kukinnoista. -Tiina

Saska kirjoitti...

Voi miten hurmaavia ja herkkiä kukkasia! Minä ostin koriin neilikoita, en raaskisi millään laittaa niitä parvekkeelle- tuoksu on huumaava!