torstai 7. tammikuuta 2010

- Sikkuralla siellä täällä -


Oi voi, tällä hetkellä meillä on kyllä suoraansanoen pienimuotoinen kaaos täällä kotona... Tavaraa siellä täällä, pyykkiä kuivumassa niin kylppärissä kuin olohuoneessakin, tytön leluja joka paikassa ja kirpputorille vietävää vaatetta/tavaraa pöydät täynnä. Huoh, mikä epäjärjestys, kuka sen siivoaisi? Tv-kaapin päällä vallitsee sentään rauha, kuvat siitä. Kello tuli pukinkontista. Pienen peilin olen ostanut Indiskasta. Fammulta saadut vanhat arabiankulhot palvelevat tässä kyntiläkuppeina. Ihana lankaköynnös on lahja ystävältä.Murrr, tätä postausta olen yrittänyt laittaa esille jo kaksi päivää... Bloggerissa liikkuminen eri sivujen välillä on hiiiiidasta enkä millään meinaa saada ladatuksi kuvia. Kestää, kestää ja lopuksi ilmoittaa ettei sivua saada avatuksi. Vianmäärityksen jälkeen kertoo syyksi että mitään pakollista kenttää ei saa jättää tyhjäksi...? Mitä ihmettä teen nyt yhtäkkiä väärin? Postausta tehdessä tulee usein ilmoitusta että Bloggeriin ei saada yhteyttä. Onneksi blogger sentään tallentaa tekstiä tasaisin väliajoin ja säilyttää luonnoksena jotta voi silloin tällöin jatkaa yrittämistä... Netti toimii muuten kyllä ihan hyvin. Onko muilla tämänmoista ongelmaa?

6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kauniita lahjoja kaapin päällä.

Mulla ei ole ollut ongelmia Bloggerin kanssa, tosin käytänkin niin suppeasti ja simppelisti. Mutta monen olen viime aikoina kuullut valittelevan samaa?

Have a nice weekend!

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Mulla ilmeni kans ongelmia kuvien lataamisen kanssa mut se ei rajoittunut pelkästään bloggeriin vaan vaikutti myös facebokiin. Meillä vävykokelas latasi koneelle Google Chrome nimisen jutun ja menen nykyisin sitä kautta nettiin ja taas pelittää :)

Ainosofia kirjoitti...

Kauniita asetelmia löytyikin täältä.

Minulla ei ole ollut ongelmia bloggerin kanssa.

Arja kirjoitti...

Ihania kuvia :-) Välillä on ollu ongelmia saada postausta julkaistua:-( Mukavaa viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Ihanat lahjat ja ihanat kuvat!!

Viime aikoina ei ole ollut ongelmia bloggerin kanssa. Joskus oli ongelmia netin kanssa, kun oli oikeastaan kaksi tiukkaa palomuuria, koneessa ja modeemissa, silloin netti oli tooivottoman hidas eikä avannut läheskään kaikkia sivuja. Asia korjattiin ja kaikki muuttui jälleen normaaliksi. Toivottavasti sinullakin pian tulee yhteydet kuntoon!

Kristiina kirjoitti...

Kivoja kuvia taasen ja kynttiläkipot ovat yksinkertaisen kauniit!