torstai 17. joulukuuta 2009

- Joulun Odotusta -


Ihanaa että ollaan saatu pakkasta ja lunta! Tykkään! Ulkoillessa ei nyt hirmuisen pitkiä aikoja viihdy mutta onhan tämä mahtavaa että saadaan hiukan Joulumaisemaa ja tunnelmaa ulkosaltakin.

Täällä meillä ei ole minkäänlaista joulustressiä vaan leppoisia päiviä vietämme kotosalla. Joululahjat on hankittu, yhtä lukuunottamatta, koti on koristeltu jouluun, joulukuusta lukuunottamatta ja joulumieli on löytynyt. Kynttilöitä sytytän joka päivä ja nautin niiden valosta ja lämpimästä tunnelmasta. Glögiä ja pipareita, viimeksi tänään puistossa! Maistui taivaalliselta pakkasessa.

Lauantaina minulla ja pikkuneidillä on tiedossa Baby joulujuhlat. Ystävien kesken kokoonnumme lapsinemme ja vietämme yhdessä juhlaa.

Sunnuntaina meidät on kutsuttu riisipuurolle hyville ystävillemme ja samalla reissulla haemme kuusen heidän metsästään. Sitten onkin koristelun vuoro! Odotan innolla.

Viikko jouluun! Vietämme aaton minun äitini, isäpuoleni ja siskojeni kanssa. Joulupäivänä menemme anoppilaan ja Tapaninpäivänä vielä mökillä käymään. Ihanaa että joulu on kohta!
Nämä
kuvat ovat työ/vierashuoneestamme. Jonkinmoista jouluasetelmaa täälläkin pitää olla. Alimmassa kuvassa näkyy tuo kynttilänjalka jonka aiemmin olenkin esitellyt. Kirpuri löydös joka on ollut jokapäiväisessä käytössä! Tykään näistä kovasti, kaksi löysin siis.3 kommenttia:

Anrinko kirjoitti...

Kaunista!
Aivan ihania kuvia. Katselin taaksepäin. =)

Arja kirjoitti...

Ihania kuvia :-))

tuuluska kirjoitti...

Hauskoja kuusenoksaviritelmiä sinulla. Kuvissasi muutenkin silmä lepää ^^