maanantai 2. marraskuuta 2009

- Uutta kotiin -
Meille on muuttanut uusi hylly olohuoneeseen. Ikealainen on, ei tosin lainkaan sellainen jota olin ajatellut tähän sohvan ylle... Eli sellaista yksirivistä lautashyllyä tämä ei siis muistuta lainkaan.... Mutta, tämä hylly saa nyt toimia tällä paikalla sen aikaa kunnes se toive joskus toteutuu.

Minulla on nyt ollut hiukan hiljaiseloa blogin kanssa, johtunee ihan vain siitä että tuntuu kuin joka "nurkka" olisi jo nähty ja näytetty. Meillä kun elellään täällä rumien tapettien ja sun muiden ankeiden pintojen keskellä niin ei halua kovinkaan yleiskuvia näyttää. Eikä niitä uusia asetelmiakaan joka päivä laittele joten ei ole vain ollut mitään kivaa/kaunista näytettävää. Näissä parissa kuvassa näkyy nyt hiukan enemmän olohuoneesta taas mutta esim tämän hetkinen keittiömme on jotain sellaista jota en raaski näyttää täällä. Sinapinkeltaista, tummansinistä, mintunvihreää... Urk! Teidän toisten blogeja on niin mukavaa selailla kun on niin kaunista kokonaisuutena!

Monissa blogeissa on alettu jo puhumaan joulusta ja pienin elein tuotu jo ripaus sen tunnelmaa esille. Itselläni ei ole koskaan ennen ollut suurta tarvetta tuoda esiin eri vuodenaikoja ja juhlapyhiä sen kummemmin. Mutta toivon että nyt kun meillä on pieni ihminen perheessämme kasvamassa niin tämä asia alkaisi muuttumaan. Haluan että hän saa kokea esim juuri lähestyvän joulun lämmintä tunnelmaa, piparintuoksua, kynttilänvaloa, kuusen ihmeellisyyttä ja viltin alle käpertymistä sohvan nurkkaan. Lapselle on kyllä suotava ja luotava näitä eri vuodenaikojen tuomia hetkiä. Eli pikku, pikku, hiljakseen meilläkin aletaan siirtymään joulun odotukseen ja tunnelmaan.


7 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihanaa, tuota voisi ajatella huvilalle sohvan yläpuolelle! Saisikohan tuohon kiinni koukkuja, sillä olin ajatellut hyllyn, jonka alla olisi koukkuja, joihin saisi ripustettua valokuvia sun muuta?

Kiitos vinkistä!

Niin se on että lapset muuttavat elämää!

Missfrida kirjoitti...

Kauniita ja ah, niin ihanan rauhallisia kuvia!

tiina kirjoitti...

Kivannäköinen tuo hylly.
Kiitos vierailustasi. :)
Tasot vaihtaisin kokonaan jos vain voisin... en ole moista edes hennonnut miehelle ehdottaa
(saattaisi saada "slaagit") ja sellaista projektia en pysty itse tekemään. ;)
Maalausta olen kyllä ajatellut toisinaan, valkoinen tai musta... mutta, toistaiseksi saavat olla noin.

Louise kirjoitti...

Kivannäköinen hylly! Ja huomaan että hyllyllä on jonkinlainen laatikko, valkoinen, näkyyköhän tuikkuja siinä??? Näyttää niin suloiselta, mistä se on hankittu?

Marge kirjoitti...

Tuo hylly on kuule oikein kivannäköinen!:)
Ja kuviasi katselen aina niiiin mielelläni,vaikka näyttäisit samaa nurkkaa joka postauksissa vain käyttäen eri kuvakulmia...;))Sama tunne on varmasti jokaisella joskus...;)

Pikku pikku hiljaa meillekin hiipii joulun tunnelma... :)

Tiinali kirjoitti...

Hei kaikille ja miten mukavaa saada tervehdyksiänne! Vekarukselle jo totesinkin hänen blogiinsa että tuohon voisi mainiosti kiinnitellä koukkuja tuohon hyllyn alalistaan.

LOUISE kyseli tuosta "tuikkurasiasta" olen sen aikoinaan hankkinut Karisma nimisestä sisustusliikkeestä. En muista valmistajaa... Se on mukava laatikosto lokeroineen. -Tiina

Sirkka kirjoitti...

Kurkkaus kauniiseen kotiisi...kyllä minä pidän kaikesta kauniista, kuten nyt tässä istun ja katson...
en erittele mitään, vaan kaikki on hurmaavan kaunista.
Joulunaika tuo taas vaihtelua sisustukseen...sitä odotellessa, iloisiin näkemisiin.