sunnuntai 22. marraskuuta 2009

- Uudistusta -




Jokin aika sitten löysin roskiksesta tämän suuren peilin. Illan hämärissä kiikutin sen kotiin jännittyneenä. Ajattelin heti että siitä saa hienon kunhan hiukan maalipensseliä näyttää. Ja niinhän siitä sitten tulikin upea! Joku peilin on itse selvästi tehnyt ja ihmettelenkin miten siitä on raaskittu luopua. Minä näen sen kaunokaisena. Ostin harmaata maalia, mutta, sävy kääntyi hiukan liilaan peilin pinnassa... No, malttamaton kun on niin autotallista hain valkoista maalia ja uusi kerros maalia pintaa. Ehkä joskus vielä ostan uuden harmaan ja teen uuden muodonmuutoksen.





Tämän puulaatikon olen ostanut jo aikoja sitten kirppurilta. Nyt vasta otin senkin sitten käsittelyyni ja niinpä sekin sai ihka uuden elämän valkoisena. Tässä oli tuossa kannessa kahva jonka poistin ja lukon poistin myöskin. Kuvista tuli hiukan tylsät mutta näkynee kuitenkin muutos jollakin tapaa.




Ja tässä vielä kuvat ennen muutosta





7 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kauniit tuli tuunailuista! Roskissa on niin paljon hyvää tavaraa, toisen roska voi olla toisen aarre!
Mukavaa alkavaa viikkoa :-))

Teija kirjoitti...

Tosi onnistuneet muutokset! Kaipa niin moni tykkää myös siitä modernista ja vähäeleisestäkin tyylistä, että ei oo peili enää istunut paikalleen?

Onneksi ehdit väliin :)

Lisay kirjoitti...

Kylla on valkoinen maali taas tehnyt ihmeita aikaan!
Hieno lopputulos molemmissa!!!

Louise kirjoitti...

Kyllä vähän maalia saa ihmeitä aikaan! Vau!!

Vekarus kirjoitti...

Hienot muodonmuutokset!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Loistavat löydöt muodonmuutoksineen!

sa kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛