tiistai 15. syyskuuta 2009

- Uutukaiset CLV verhot -
Ihanaiset Uutukaiset verhot olen hankkinut meille Gilla's Country Life liikkeestä! House Doctorin CLV sarjan tyynyt löytyvätkin jo sohvalta ja eihän näitä verhoja vain voinut vastustaa. Valitsin ne valkoisena, olisin niin halunnut pellavan värisenä mutta kun verhojen kudos on raidallinen ja sen värisenä se raidallisuus näkyi selvemmin joten valkoinen vei voiton. Nyt verhot kaunistavat työhuoneessa, alakuvassa näkyykin tämän hetkinen kammoittava ruusutapetti ja taas tuo harmaa muovimatto... Ohh sitä hetkeä kun remonttimme alkaa.... Ikunanpokat tulemme maalaamaan valkoisiksi ja pattereiden suojaksi tulee kotelot tai jokin muu piiloittava ratkaisu! Alakuvassa näkyy myös yksi karvakuonoistamme, tämä tuoli on molemman koiruuden yksi lempipaikoista. Tuossa kuvassa pilkistelee myös vasemmalla mummultani peritty vanha liinavaatekaappi joka on erityisen rakas minulle. Se tulee myös jossakin vaiheessa kokemaan pienen muutoksen mutta siitä sitten joskus lisää. Mukavaa päivää!
9 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut uusista verhoista!

Mummon kaappi ja tapetti käyvät hyvin yhteen. Meillä on joskus lapsuudessa ollut tuota samaa muovimattoa :-)

Ihana tuo työkalulaatikko(?)! Niin kauniin värinen. Mistä olet sen löytänyt?

-A- kirjoitti...

Minulla myös samaiset verhot. Pidän niistä kovasti!!!

Tiinali kirjoitti...

Hei VEKARUS mistähän tuon laatikon ostin aikoinaan... Se oli kukkakauppa joko Jumbossa tai Isossaomenassa joka tuonmoisia möi. On ollut se jo pari vuotta tosin. Taisi olla Nordalin tuotantoa muuten. Minulta löytyy saman sarjan naulakkokin samassa värissä, tykkään! Naulakko ei tosin vielä ole löytänyt sopivaa seinäpaikkaa täällä uudessa kodissa mutta hakusessa on. -Tiina

Anu kirjoitti...

Tervehdys Sinkkisangosta! Vasta blogisi hoksasin ja tulin heti visiitille.
Ihanat verhot olet ostanut! Ja aiemmassa postauksessa ollut rautasänky on tosi viehättävä.
Mukavaa viikkoa sinulle,
Anu

Kristiina kirjoitti...

Kyllä on ihanat verhot! Onnittelut!

tiina kirjoitti...

Noita verhoja mietin itsekkin,
ovat todella kauniit ja sopisivat juurikin passelisti ruokailuhuoneeseen. :)

Mia kirjoitti...

Kaunnit verhot ja niiden kanssa ei harmaita muovimattoja edes huomaa!! :)

Aurinkoista sunnuntaita!!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Ihanat verhot...

Vekarus kirjoitti...

Voi kuulostaa ihanalta, samanvärinen naulakko meinaan. Täytyy käydä kuikuilemassa kukkakaupoissa, jos jossain vielä törmäilisi, vaikka epätodennäköistähän se taitaa olla.