keskiviikko 23. syyskuuta 2009

- O niin kuin Olohuone -
Ulkona on mitä ihanin aurinkoilma joten pitihän sitä muutama kuvanen ottaa. Olen kuvannut olohuone/ruokahuonetta joka taitaa olla tämän hetkisessä kunnossaan minulle mieluisin. Tapetit ovat neutraalit ja vaaleat, sen myötä tosin entisen asukkaan taulujen paikat näkee selvästi. Tällä hetkellä meillä on vain kaksi valokuvaa kauniine raameineen ripustettu seinille. Mattoja ei ole, vanhassa kodissamme meillä oli kauniit laminaattilattiat joita ei vain tarvinnut peitellä. Tämän hetkisen muovimaton taas voisi peittää! Mattojen valinta on mielestäni vaikeaa, kun ei ole edes mielessään selkeää kuvaa siitä minkälaisia mattoja haluaisi niin eihän helpota... Toisaalta joskus vielä meillä on tässäkin kaunis lattia joten eipä viitsi turhaan ostella mattojakaan.

Yläkuvassa näkyy "ruokailuryhmämme", ikealaisia kalusteita. Kun muutimme tähän asuntoon niin möimme pois kuuden hengen ruokailuryhmämme. Tähän tilaan näen ihanan vanhan ja rustiikkisen römpähtäneen pöydän! Olen jo yhden mahdottoman hienon pöytävanhuksen nähnyt eräässä paikallisessa anttiikkiliikkeessä mutta voi oi, se keventäisi kukkaroa noin tuhannen verran...
Pieni väripilkku löytyy kauvan sitten itse verhoilemastani 1800-luvun lopun tuolista. Lila, se oli opiskeluaikojeni lempiväri! Näitä tuoleja on kaksi ja toinen on lakanakangas vaiheeseen jäänyt. Minulla on myöskin näihin kuuluva pieni sohva joka odottaa kunnostustaan! Se on ihana(!) ja toivottavasti saisin sen joskus kaunistamaan kotiamme! Tuoleihin on suunnitteilla irtopäälliset kunhan keksin että minkämoisen kankaan halauisin. Kuten ehkäpä huomaatte, niin moni asia on niin kesken tässä meidän uudehkossa kodissamme. Monia valintoja ja suunnitelmia on mielessä ja monet asiat odottavat toteutumistaan. Pikkuhiljakseen, juu.

Alakuvassa sohva/tv nurkkauksemme. Rakkaat karvakuonommekin sattuivat kuvaan, ovat välillä kyllä mahdottomia sohvanvaltaajia oikein. Peilin kautta näykyy juuri nuo äskön mainitsemani tuolivanhukset ja ruokapöydän vieraan jäävä senkki.

Aikaisemmin tässä joskus näytin teille tuon sohvan peitteen tarkemmin, jyskistä siis. Se on ollut aivan ihana tuossa, tuo mukavasti muhkeutta ja tuntuu niin mahdottoman mukavalta!
1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Kodikasta kuitenkin! Tuttua tuo, että paljon pitäisi laittaa ja tehdä. Me ollaan asuttu jo monta vuotta nyk. kodissa, mutta paljon vielä kesken sisustusrintamalla! Kaunis tuoli tosiaan tuo lila. mullakin oli joskus samainen väri in, ja muistona siitä kokonainen sohva.. :)