torstai 6. elokuuta 2009

- Yksi Haaveistani Toteutui tänään -
Katsokaa! Hmmm ihanuus! Kauniisti ajan mukana kulunut Valkoinen rautasänky, siis en ollut uskoa silmiäni kun sen jo kaukaa näin tänään Tammisaaren iltatorilla. Ja eipä muuta kuin kauppoja hieromaan... Lähtöhintana oli 200€ (...klumps ja klamps nielaisin...) no, 140€ niin siitä tuli meidän! Tässä on irroitettavat laidat ja venyy sitten ihan aikuisen mittoihin saakka. Nyt kun KultaRakkaamme on reilu 1-vuotias niin vielä ei ihan voi hänen sängykseen laittaa sillä nuo laidat eivät kyllä häntä pitelisi pedissään. Mutta ajattelin että tästä tulee näin ensialkuun ainakin sohva pikkuneidin huoneeseen. Oi voi näen jo miten hieno ja mukava pesänen siitä tulekaan iltasatuiluun!

Joku ehkä muistanee kun jokunen aika sitten kerroin nähneeni ihanan rautaisen lastenpinnasängyn kirpputorilla. No minähän jäin sen "uusio" käyttötarkoitusta miettimään ja ihan tähän päivään asti se on pyörinyt mielessäni melkein joka päivä. Mutta nyt tuli sitten tämä kuvissa esiintyvä ihanainen meitille. Ja olen super tyytyväinen!


7 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut! Se on kaunis!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi onpas ihana..tyynyjä, täkkejä..muhkea paikka tulee - näen silmissäni jo!!! :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Onnea, kerrassan upea löytö!! *Kade*

Elsa kirjoitti...

Minulla samanlainen rautasänky, joskin vaaleankeltainen, joten hieno on Sinunkin sänky. Sohvana käytän sitä. Minunkin oli ihan pakko saada se aikoinaan, ostin sen huutonetistä.

Missfrida kirjoitti...

Mikä tsäkä, kun yleensäkin löysit sängyn, eikä hintakaan päätä huimannut. Näen jo sieluni silmillä sängyn täynnä tyynyjä. Aivan ihana!

Anonyymi kirjoitti...

~ Oih, kaunis on!

Sanoit, että "tänään Tammisaaren iltatorilla" eli 6.8. Missä se iltatori Tammisaaressa torstaisin on - siinä keskustassa kuten keskiviikko ja lauantai aamuisinkinko? Onko iltaisin enemmän myyjiä / myytävää?

Vakituinen vierailija, Greta

Tiinali kirjoitti...

KIITOS KOMMENTEISTANNE vielä sänky viettää toimettomia päiviä autotallissa patjaa odotellen. Hei GRETA iltatori on alhaalla rantabulevardilla. En yhtään tiedä kuinka pitkään sitä järjestetään näin syksyä kohden kun mennään? Siellä on juu enemmän ollut kirppupöytiä kuin tavallisella torilla. Lisäksi perinteiset marja/vihannes myyjät. -Tiina