torstai 20. elokuuta 2009

- Syksyn varalle -
Syksy tekee tuloaan ja sen vuoksi/kunniaksi olen hieman käynyt ostoksilla. Nykyään kun käy ostoksilla niin lähinnä tulee osteltua tyttärelle uutta vaatetta. Mutta viimekertainen ostoskäynti oli minua varten! Mukaani tarttui yllä näkyvä valkoinen tunikka Lindexiltä. Aivan ihana legginssejen kera. Ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Ala kuvissa näkyy miten somia yksityiskohtia tässä onkaan. Toinen ostos on tämä neulottu-, lyhyt, harmaaliivi. Aivan mahtava lisä vaikka juuri tämän tunikan kanssa taikka ihan tuikitavallisen trikoopaidan kera! Tämä löytyi Vero Modasta.

Tässä alla on ruskeaneulepaita joka on niin pitkä että sopii myös erinomaisesti legginssejen kanssa. Pakko myöntää että olen hiukan hurahtanut tähän legginssi villitykseen mutta tykkään todella pitkistä paidoista/tunikoista ja näiden kerahan ne ovat vain niin ihanat ja mukavat ennenkaikkea! Ostinkin parit uudet, kahdet Vero Modan paksummat ja yhdet ihan perus trikoiset. Ruskeat, tummanfarkun väriset ja ohuet tummanruskeat. Oi mukavuutta!

Tässä alla näytän vielä kaksi vanhempaa vaateostosta joista tuon hihattoman olenkin aiemmin jo esitellytkin teille. Se on muuten käytössä ollut todella ihana! Tuo harmaaneule on minulle niin erityisen rakas vaatekappale että! Näyttää ehkä tuossa kuvassa hieman roikkuvalta mutta päällä se on kuin unelma! Voi taittaa lyhkäisemmäksi taikka pitää juuri noin polviin ulottuvana. Ostin sen itseasiassa aikoinaan kun odotin tytärtäni ja se oli silloinkin aivan mahtava päällä ison masun kera ja ajattelin että se pakkaantuu muiden äitiysvaatteiden kanssa laatikkoon mutta se jäi. Eikä se päällä näytä ollenkaan odottavan äidin paidalta. Ja ei sitä itseasiassa siis olekkaan vaan se on Vero Modan mallistoa taas kerran.
Niin tuo syksy vain tekee tuloaan. Aamuisin kun parvekkeen oven avaa niin sieltä puhaltaa jo kolea ilma vastaan. Raikas ennenkaikkea mikä on ihanaa! Kyllä minä jo odotan niitä päivin kun saa kietaista päällensä villapaidan ja kaulahuivin. Mukavaa syksyn alkua sinulle ja Kiitos ihana kun tervehdit minua!

3 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Tosi nättejä vaatteita! Täällä myös yksi tunika-legginssi-fani! Niitä löytyy kaapista paljon. Ja minä myös jo odotan syksyä ja takki-ilmoja. Ennen en pitävyt vyksystä ollenkaan, vaan niin sitä ihminen muuttuu! Ihanaa kun meillä on vuodenajat!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Ai ai... Minäkin pyörittelin tuota Lindexin valkeaa paitaa, mutten ostanut. Nyt jo vähän kaduttaa, sillä se on kaunis...!

kati kirjoitti...

Kiva lukea vaatepostausta! Kauniita vaatteita sinulla. Tunnistin itseni tuosta legginssi-hurahduksesta ;)