perjantai 7. elokuuta 2009

- Löytöjä niitä Löytöjä -
Tämän kauniin vanhan vadin ja kastikekulhon löysin Taalintehtaan kesä/kirpputorilta tässä taannoin. Vati maksoi 7€ ja on mahdottoman ihanasti vanhentunut! Kauttaaltaan krakeloitunut ja tummunut. Pohjassa on jokin leima mutta siitä ei kyllä selvyyttä saa. Hinta oli juuri oikea minulle! Kastikekulho maksoi 5€ ja on somaakin somempi mielestäni. Taalintehtaalla on myös pari kirpputoria joissa tuli käytyä mutta niistä lisää seuraavalla kerralla!

Yllä näkyy hieman vadin kaunista pintaa ja sinisävyistä koristusta! Alla taasen vati ja kulho kotosalla jo pestyinä ja paikkansa löytäneinä. On se vaan ihanaa tehdä löytöjä! Aa katsos vain, näissä kuvissa pilkottaa taustalla myös uusin... kopioni RM:sta... Kodin Anttilasta ostettu kori kahden lasiastian kera. Halpaa ja hyvää vastinetta aidolle kauneudelle!4 kommenttia:

Iibu Biibu kirjoitti...

Ihanat ostokset. Vanhat lautaset on niin kauniita.
Sain juuri lautashyllyni valmiiksi joten huomenna olisikin aika lähteä ostoksille kirpputoreille, jospa löytäisin minäkin kauniita vanhoja lautasia .

Ihanaa viikonvaihdetta sinulle
terkuin Biibu

Mia kirjoitti...

Ihania lautasia!! Todella ihanat maalaukset niissä... Vanhoissa astioissa on "sitä jotain"!!

Marge kirjoitti...

Niin ihastuttavia löytöjä!! Vanhat vadit ja muut astiat ovat vain niin kauniita! Tuntuu, että olen tainnut niihin ihan hurahtaa....;)

Tuo vanha rautasänky on aivan IIIHANA!!!:)

mimmuli kirjoitti...

Loistavia löytöjä=))