keskiviikko 26. elokuuta 2009

- Kukkiva peitto -
Uutuus kotona! Ostin uuden peiton Jyskistä tässä yksi päivä. Postin mukana tuli mainoslehtinen josta tämän huomasin ja totesin heti että tämä pitää nähdä. Minulla oli aikeissa myös ostaa saman Flower sarjan tyynyjä kaksi kappaletta mutta ostohetkellä ne olivatkin jo loppuneet, harmitus. Peitto oli synttäritarjouksessa 20€. Aivan mahtavan kuohkea, pehmeä ja kaunis kuin mikäkin. Suosittelen jos joku kaipaa uutta peitettä!

Meillä peitto sai mennä sohvalle antamaan uutta ilmettä ja muhkeutta. Todella kaunis peite jota on ilo katsella!

Minulla on haaveissa saada sellainen "yksirivinen lautashylly" tuohon sohvan yläpuolelle. Ja kovasti olen yrittänyt vihjailla avokilleni että joskohan tekisi minulle sellaisen mutta niin on kovasti muita projekteja ettei vielä ole ehtinyt tähän puuhaan ryhtyä... Joku päivä minulla kuitekin sellainen kaunistelee siinä paikassa *hymyilee*

Remonttia meillä ei olla vielä aloitettu ja jaa-a tiedä milloin edes alkaa... Tässä yläkuvassa näette pilkahduksen tämän hetkisestä lattiamateriaalistamme (harmaamuovimatto) jollainen on lähes koko asunnossa (onneksi sentään on samanlainen joka paikassa, jos niin voi sanoa...). Vessassa ja kylpyhuoneessa on kirkkaanpunaiset muovimatot... Kun muutimme tähän niin kuurasimme koko 95neliötä ja matonväri huoneissa muuttui tummanharmaasta vaaleanharmaaksi. Huh siinä oli puuhaa kerrakseen! Jokus vielä meillä on sitten laminaattia lattialla, sitä odotellessa!

8 kommenttia:

ansku kirjoitti...

Heippa ja mukavaa kun löysit blogiini. Yhteiselämä posliinialtaan kanssa on sujunut hyvin ;) Kattilat ruukan pestä tiskikoneessa patakattilaa lukuunottamatta. Sitä pestäessä tietty täytyy olla vähän varovainen, kun se niin raskas. Paistinpannuja pestäessä emme kyllä mitenkään erityisesti varovaisuutta noudata. Meillä on ollut allas nyt käytössä pari vuotta ja hyvin on pärjätty.. Mutta ei siinä parane kovin seisottaa kattiloita muuten jää pohjasta jälki.. liekö johtuu siitä että meillä kaasuliesi. Tietysti valkoinen posliiniallas väähän käytössä "tummenee", mutta pesuaineilla saa kyllä puhdasta jälkeä :) Nyt täytyy katsastaa hieman tarkemmin blogiasi. Kiva, kun löysin tänne :)
Mukavaa syksyä sinne kotisuomeen!!

/Ansku

Anskus Kammare

StrandviksVillan kirjoitti...

Hittade hit av en slump och har nu beundrat dina ljuvliga bilder! Verkligen vackra!

Hälsningar från Österbotten,
Ann-Christine

Missfrida kirjoitti...

Nyt kyllä pääsi Jysk yllättämään! Hieno peitto.

Wilhelmiina kirjoitti...

kaunis peitto on todellakin :) Löysin toisen blogin kautta tänne ja ihanaa katseltavaa :) Tulen toistekin.
Wilhelmiina

Marge kirjoitti...

Heissan!

Ihania postauksia tullut kauniine kuvineen!! Kyllä se laminaatti vielä joku päivä on lattiassa, malttia vain...;) Tiedän, tuon: meilläkin on ollut talossa paljon puuhaa näinä vuosina ja vielä sellaisia pieniä asioita...muovimatot ovat enimmäkseen lähteneet ja tullut kans laminaattia tilalle tai ainakin kauniimpi matto paikasta riippuen...;)
Ihana peitto ja sopii hyvin tuohon sohvallle!!
Illanjatkoja!

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Kaunis peitto! Itse suosin Jyskiä ihan säännöllisesti - ei koskaan etukäteen tiedä, mitä kultakimpaleita sieltä voi löytää ;)

Sabina kirjoitti...

Peitto sopii mainiosti sohvaan ja minä olen ihaillut nuo beigesävyiset koristetyynysi... mistä ne ovat?
Meilläkin oli kirkkanpunainen muovimatto alakerran vessassa kun muutimme tänne joten tuttu tilanne. Meillä kylla vessa menikin heti ensimmäisenä remonttiin!
Hauskaa viikonloppua!

Moster kirjoitti...

Heippa.
Löysin tänne ihan sattumalta toisen blogin kautta. Ja olipa kiva yllätys.
Minulla olisi sinulle apu siihen yksi riviseen asia hyllyyn. Meillä on nimittäin Nordalin yksi rivinen astiahylly myytävänä kaupasamme. Näin voisit keksiä muuta kivaa takemistä miehellesi....
Jos kiinnostaa niin lähetän lisää tietoa vaikka meilinä.
T Moster