tiistai 25. elokuuta 2009

- Kukkien Kauneus -
Kukkia kukkia, minun pitäisi useammin ostaa kukkia kotiin. Aivan ihanaa kun pöydällä on kimppu tai juuri näin yksitellen muutama kukka piristämässä kodin ilmettä. Eilen ostin myös uusia syyskukkia parvekkeelle. Muraatin ja kaksi... ihanuutta joiden nimeä en juuri muista... Voi minua. Yritän saada ne tänään aseteltua joten pitänee ottaa kuvanen.

Parvekkeesta tulikin mieleeni että meille on tulossa ihan näinä päivinä parvekelasit. Ihanaa kun näin syksyn kynnyksellä saa parvekkeen suojaan ja pienen lisähuoneen samalla. Pääsee milloin märästä ja aina roskaisesta parvekkeesta luomaan pikku keitaan jota voikin nyt käyttää monipuolisemmin ympärivuoden. Ja tästä meidän parvekkeesta tulee lasien myötä myös turvallisempi paikka. Talo jossa asumme on rakennettu 70-luvulla ja parvekekaiteet ovat aikas matalat joten hieman turvallisuutta lisäävät kyllä.

Mutta nyt haluan toivottaa Mukavaa päivää juuri sinulle!


4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kiitos samoin!

Mia kirjoitti...

Onpa kaunis asetelma!!

Teija kirjoitti...

Kauniit neilikat! Minäkin olen pitkin kesää poiminut pihalta mitä milloinkin maljakoihin. Seuraavaksi taidan käydä kysymässä lähipellon omistajalta, josko sieltä saisi poimia auringonkukkia..

Hanna kirjoitti...

Kauniisti olet laittanut kukat!