keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

- Viisi Kaunista Vuotta -
Tänään meillä on täällä pieni juhlapäivä! Juhlistamme 5-vuotis kihlapäiväämme avopuolisoni kanssa. Kaikenkaikkiaan olemme elelleet yhdessä 7 ja ½ vuotta jo! Olen tässä valmistellut meille maittavaa päivällistä tulevaksi.
Pestolohta kera uusienperunoiden, smetanasilliä, salaattia ja jälkiruuaksi herkuttelemme suussasulavalla mansikkatortulla! Oi joi, koittaisi jo päivällisaika!

Toisiin juttuihin hieman myös, kävimme tässä taannoin Ikeassa. Ostin sieltä jo kauvan haikailemani jalallisen kakkuvadin lasikuvulla! Hintahan oli vaivaiset... 12€:ko se oli... Joten olin iloinen! Se on kovin kaunis, ensimmäinen lasikupuni, jee! Kotona kun aloin etsiä sille paikkaa niin yhtäkkiä huomasin/ymmärsin että minullahan on itseasiassa aika monta tälläistä jalallista"tasoa". Taidan olla alitajuisesti hurahtanut niihin! *Hymyilee* Niistä sitten otin teille muutamia kuvia näytille.

Jaa, sen vielä kerron että tuolla ylimmäisessä kuvassa olen valokuvakehykseen koonnut kuvia Rakkaasta Tyttärestämme. Keskimmäisessä kuvassa hän on hienona Nimenantopäivänään. Oikeassa alakuvassa (joka siellä hieman vain pilkistelee) on viisi sukupolvea saatu samaan kuvaan! Se on aika harvinaista sanoisin!3 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut! Kuulostaapa erittäin herkulliselta!

Vai saa Ikeasta moisiakin, eikä ole edes hinnalla pilattu!

Aika hienoa, minä olin iloinen kun saatiin neljä sukupolvea kasaan, mutta että viisi!

Kristiina kirjoitti...

Kuulostaa ihanálta aterialta! Toivottavasti tulevatkin vuodet ovat hyviä!

Iibu Biibu kirjoitti...

Kauniita kuvia.
Kysyisin yhtä asiaa " Mistä olet löytänyt nuo ihanat numerokyltit ? "
Lipastoni kaipaisi numeroita 1-9
iibubiibu( at) gmail.com
olisin vastauksestasi onnellinen

terkuin Biibu