maanantai 6. heinäkuuta 2009

- Numeroita -


Hei teille! Kyllä nämä kesäiset ilmat saavat sen aikaiseksi että hieman jää blogi hunningolle. Mutta tämä Suomen kesä tiedetään, pitää nauttia silloin kun on lämpöä ja aurinkoa! Täällä kotosalla ei sisutusrintamalla oikein tahdo tapahtua nyt mitään suurempia. Yritän vain sellaista perusjärjestystä pitää yllä lapsen ja koirien sotkuja siivoillen joka päivä. 20 päivä lähdemme taas saaristoon lomailemaan muutamaksi päiväksi, ai kun tekee hyvää päästä kotinurkista sekä kaupungista hetkeksi pois!

Pari, pientä, ihanaa hankintaa olen tehnyt. Tammisaarelaisesta Toscana Home sisustusliikkeestä ostin taannoin metalliset pienet numerokyltit. Numerot yksi, kaksi, kolme ja neljä. Ihanat, tulevat sitten joskus kunnostettavan lipaston laatikoiden yläpuolelle. Sitten löysin eilen säästöpörssistä kaksi kivaa tablettia/pöytäliinaa. Valkoiset pyöreät, joissa ulkoreunalla virkattua pitsiä. Niistä laitan kuvaa myöhemmin sitten. Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!
7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Suloisia löytöjä! :)

Kristiina kirjoitti...

Voi kun kivoja numerokylttejä!

Vekarus kirjoitti...

Missäs siellä Tammisaaressa tuollainen sisustusliike on? Minä kun tunnen vain Nyterin, siellä veneilyaikoina aina käytiin shoppailemassa (ja meidän kauneimmat taulutkin on Tammisaaresta ostettuja sekä akvarellit että öljymaalaukset). Muutenkin pidän Tammisaaresta kovasti, on niin kaunis kaupunki. Me pysähdyimme aina vierasvenesatamaan useiksi päiviksi.

Nyt vasta tajuan, että missä sinä oikein asut :-) On tuo Raasepori vielä sen verran outo nimi.

Vekarus kirjoitti...

Ja Säästöpörssistä sieltä Karjaalta ollaan ostettu ihania tyynyjä :-)

Tiinali kirjoitti...

Hei, VEKARUS, Toscana Home on hiukan Tammisaaren keskustan ulkopuolella, "kauppakeskuksessa" nimeltä Formis. Heillä on iso liiketila siellä ja paljon kaunista! Nyter on myös ihan unelma paikka! -Tiina

Anni kirjoitti...

Tosi kivat numerot, minä olen kanssa tuollaisia hakenut lipastoon. Ja muuallekin...:)

Sabina kirjoitti...

Ihania numerokylttejä! Ja tosi mahtavia kuvia anoppisi mökiltä... kallioranta!!!
Toivottavasti lämmin sää palaa pian.