torstai 16. heinäkuuta 2009

- Mitä laittaisin... -
Koska sisustusrintamalla ei, vieläkään siis, tapahdu oikein mitään erikoista nyt niin ajattelinpa näyttää teille muutaman vaatekappaleeni. Pukeutumistyylini on rento, simppeli ja ennenkaikkea mukava. Olen oikea farkut ja t-paita ihminen. Nyt kesällä päälläni on useasti jonkinmoiset kaprit, löysähköt mukavuudet! Väreinä kaapissani on valkoinen, ruskea, harmaa, beige ja vihreä. Ihan muutama hassu väriläiskä voi olla mutta hyvin muutama.

Tässä ylä- ja alakuvassa on yksi minun "hienoista" paidoistani. Sen olen ostanut H&M:tä. Mukavia söpöjä yksityiskohtia ja aavistuksen tunikkamainen. Ihana istuvien housujen/farkkujen kanssa!
Alla oleva tunikka on myös H&M:tä, sopii niin rentoon kuin aavistuksen asiallisempaankin pukeutumiseen.

Tämä lyhythihainen huppari on tämänhetken ehdoton paita suosikkini! Olen ostanut tämän jo pari vuotta sitten mutta aivan olen edelleen niin tykästynyt! Niin farkkujen kuin hameidenkin kanssa täydellinen! Ihanuus!

Valkoiset topit/t-paidat on vain niin ehdottomia pakkoja vaatekaapissa! Sopii mihin ja minkä kanssa tahansa! Tämä alla oleva toppi on Vero Modan. Tykkään rypytyksistä olkaimissa.
Alla uusin ostokseni, Vero Modasta. Ihana pellavahame sivutaskuineen ja rypytyksineen takana! Minun silmääni niin ihanan letkeä ja rento vaatekappale että. Tämä yhdistettynä valkoisen topin ja lyhythihaisenhupparini kanssa on niin minua että ette arvaakkaan! Mukavaa!

Valkoiset kaprit, ihanat ja mukavat päällä! Näissä on tuo yläosa letkeää resoria joten ei purista taikka ahdista sitten ollenkaan... Ehdottomat kesähousut!
Kengät kengät kengät.... Ihania mutta välillä vaikeaa löytää mieleisiä... Tässä muutamia alla. Ensimmäisessä kuvassa minulla on vuosia olleet valkoiset ballerinat. Suosikkini! Mistä löytäisin samanmoiset... Vagabondin. Näillä voi tallustella niin kesällä kuin syksylläkin. Ovat täydelliset niin farkkujen kuin hameenkin kanssa.

Yllä olevassa kuvassa on tämän kesän kenkä hankintani. Niin mukavat perus kangaskengät kuin vain voi olla. Alakuvassa puolestaan parhaat varvas sandaalini ikinä. Olen ostanut, Rodokselta muistaakseni, pari vuotta sitten. Tietäisitte vain kuinka mukavat nämä ovat jalassa, näissä on tuo pohja sellaista pehmeää letkeää materiaalia. Aivan erilaiset kuin yleensä tälläisissä läpysköissä. Nämä ovat Reef merkkiset surffisandaalit ja katsokaa kuinka ihanasti koristellut! Aivan mahtavat tyttösandaalit!
4 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Ihan kiva nähdä vaatekuvia välillä myös. Tykkään itse hyvin samantapaisista ja värisistä vaatteista. Ja toden totta H&M on yksi suosikkiliikkeistäni.

Ilona kirjoitti...

Kauniita vaatteita! Pidän itsekin noista väreistä.

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Ymmärrän että valinta voi olla joskus vaikea, niin paljon kivaa päällepantavaa!

MariaK kirjoitti...

Ihan on, kuin omaa vaatemakuaan esittelis ja omaa kaappiaan tonkis! ;)
Ainut vaan on, että mun vaatteet on tällä hetkellä ihan kulahtaneet ja täynnä multatahroja. Tämä pihahääsinki vie kaiken ajan, joten aika vähän on tullut osteltua. Mutta samannäköistä on alesta meillekin päätynyt.
Samoja lemppareita: valkoiset caprit, nuo surffisandaalit, kangaskengät, tunikat, valkoiset topit ja farkut... Lähes samanlaista lyhythihaista hupparia alessa mallailin VeroModassa, mutta ei ollu enää mieluisia värejä oikeassa koossa.

H&M:ltä löytyy hyviä ja istuvia. Meile avataan tuohon lähelle uusi ja sitä innolla odottelen!

Kiva nähdä vaatekuvia!