torstai 11. kesäkuuta 2009

- Tuoksuja ja Toreilua -
Todellakin, luonnon tuoksuja oikein ajautuu nenään kun astuu ulos pihamaalle. Niinkuin teillä monilla muillakin niin myös minulla on taas pieni pala luontoa kannettuna sisään. Kolme pientä syreenin oksaa poimin mukaani eilen ja oi joi mikä ihana tuoksu leijaileekaan täällä kotona nyt! Laitoin oksat pieniin vanhoihin lääkepulloihin jotka eilen löysin kirpputorilta 1€ kappale hintaan. Suloisia juuri tälläistä tarkoitusta varten!

Samaisella torilla oli myös aivan mahdottoman upea vanha lasten rautapinnasänky! 150€ oli pyyntihinta (ei paha mielestäni!) ja minä mietin ja mietin että mihinkä minä sellaista tarvitsin... Se oli valkoinen ja kauniisti ajan mukana "rupistunut" ja sellainen ulosvedettävä malli. Aivan todella yksinkertainen ilman mitään hörhellystä, niin AITO! Ehkäpä ollut sairaalasänkynä, en tiedä. Ihana ihana mutta mitä sellaisella teen...? Kunpa se olisi ollut lastensänky, ilman reunoja siis niin olisin ostanut oitis itselleni mutta tämä oli siis pinnasänky.... Tietäisitte vain kuinka mietin ja mietin mahdollista uusio käyttötarkoitusta! Nyt tarvitsen kipeästi ja ripeästi teidän kekselijäiden vinkkejä! Jos vaikka....


2 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Ihania kuvia, niin raikkaita!! Kauniita pulloja, taitaa itsellänikin olla samanlainen pieni ja vähän isompi, saaatiin joskus koulusta ottaa vanhoja pulloja omaksi, kun koulu luopui niistä.

Nyt en tähän hätään osaa auttaa sinua tuossa sänkyasiassa, mutta olen varma, että jos olet siihen kovasti tykästynyt, se löytää kyllä teillä paikkansa!:) Ihana se varmasti on!

Suloista suviviikkoa sinulle!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Näin jossain blogissa rautasängyn puutarhassa, köynnöstukena.

Aivan hurmaanvan kaunis, vehreä lehtipesä! Mutta onkohan tämä yksilö liian kallis moiseen?