keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

- Kesä Ihanuutta -
Heipä hei pienen tovin jälkeen! Tässä saatte nähdä kuvia juhannusviikonlopulta jonka vietimme siis Kemiön saaristossa mökkeillen. Ihanaa ihanaa ihanaa oli! La ja su päivät olivat aurinkoisia ja sai nauttia lämmöstäkin jopa!

Punainen "mökki" joka parissa kuvassakin esiintyy oli kokonaan meitin pikku perheen käytössä ja ihan on pakko myöntää että onhan se aika jännittävää yöpyä todella vanhassa talossa ympärillään vanhoja mööpeleitä ja valokuvia. Puhumattakaan vanhan talon ominaishajusta ja äänistä! Ensi viikonlopun saamme taas nauttia tästä ympäristöstä! Ihanaa irtiottoa kaupungista.6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihana blogi! :)

Sirkka kirjoitti...

Kyllä on hyvin kaunista ja unelman kevyttä anoppilan ihastuttavassa kesäpaikassa. Pidän kovasti!

Lämpimiä kesäpäiviä!

Vekarus kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Olenkin ihmetellyt kun on ollut hiljaista :-)

Mukavan näköinen paikka, ihanaa, että pääsette nauttimaan siellä myös tulevasta aurinkoiseksi povatustakin viikonlopusta!

Tirlittan kirjoitti...

Ihana paikka! Kyllä tuolla kelpaa kesää viettää :)

Kristiina kirjoitti...

Kuulostaa kivalta paikalta. Edesmenneellä tädilläni oli myös vanha talo hirsirunkoinen ja harmaa myös ulospäin,kesäpaikkana maalla. Kaikki vanhoja tavaroita ja niin iihmeellin ilmapiiri.
Kauniissa paikassa on mukava olla.

Teija kirjoitti...

Ihania kuvia sulla täällä blogi pullollaan! Tunnelmallisen näkönen paikka tuo teidän anoppilan mökki! Ihastuin noihin kukka-amppeleihin alemmassa postauksessa, hyvä keksintö!