torstai 4. kesäkuuta 2009

- Aurinkoa sateen keskelle -


Omenapuut alkavat täällä etelässä olla jo kukkineet mutta tänään kun on satanut koko päivän niin on vain pakko laittaa päivän päätteeksi kuvia näistä kauniista puista jotka komistavat anoppilani pihamaata. Ensimmäisessä kuvassa tosin näkyy kirsikkapuun kukintoa ja sen takana viehättävästi kulahtanut ruokailuryhmä jonka äärellä nautimme kuvien otto päivänä maittavan lounaan!Vekarus haastoi minut Neljän asian haasteella ja nyt siihen tartun!:

Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt: Lelukaupan myyjä oli ensimmäinen kesätyöni! Oli mahtava ja hauska työ! Siivousta opiskelujen ohessa hotellissa. Aina oli mielenkiintoista avata uuden huoneen ovi ja kurkistaa että minkähänlainen sotku täältä löytyy... Tippiä oli myös mukavaa saada! Tiimarin myyjänä olen myös ollut, siellä pääsi toteuttamaan itseään esim näyteikkuinoiden laitossa ja muutenkin liikkeen ylläpidossa. Viimeisenä valokuvausliikkeen myyjänä ja studiovalokuvaajana. Todella kiinnostava ja antoisa työ! Kunhan työelämään taas palaan tästä äitiyslomailuni jälkeen niin puhaltavat uudet tuulet ja katsotaan mistä minut sitten löytääkään...

Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkään/tykkäsin katsella: Inno, Strömsö, CSI, ja sitten yksi jota tykkäsin kovasti katsella ennen niin kesäisin tuli tälläinen Sommartorpet joltakin ruotsinkanavalta. Se oli aivan huippu!

Neljä paikkaa, jossa olen ollut lomalla: Kanariansaaret (Playa del Ingles), Rodos (Faliraki) ja Egypti (Makadi Bay). Haaveissani neljäs paikka Fidji saaret!

Neljä internetsivua, joissa käyn melkein joka päivä: Sähköposti, blogit, "naamakirja" ja koira-aiheiset sivut.

Neljä lempiruokaani: Pasta! Nam, melkein millätahansa kastikkeella höystettynä. Tai vain hyvän peston kera! Sieniruuat! Oi joi joi nyt tulee jo vesi kielelle! Kalaruuat! Kanasta tykkään myös kovasti!

Neljä paikkaa, jossa olisin mieluummin nyt: hmm, no kello on paljon joten siihen vedoten että peiton alla nukkumassa *hymyilee*, lomalla jossakin lämmössä perheen kera, mökillä nauttimassa saaristosta, lauantaissa voisin myös haluta jo olla sillä ystäväni täyttää silloin 30 vuotta ja häntä menemme juhlistamaan!

Se joka haluaa niin poimikoon tästä haasteen itselleen!

7 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Oih, ihana nähdä sinun aurinkoiset kuvasi näin kylmänä ja sateisena päivänä!! Teillä on ollut tuolloin varmasti kauniin kesäinen kahvihetki!
Minäkin tykkäsin tuosta Sommartorpet-ohjelmasta!
Ihanaa viikonloppua, ystäväin!:)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Tänne pyörähtäneenä ja katselemassa omenapuun kukkasia. mukavaa viikonvaihdetta!
Ilona

Vekarus kirjoitti...

Sommartorpet oli minun lempiohjelmani kun asuimme Ruotsissa!

Kristiina kirjoitti...

Kyllä nuo on kauniita nuo omenankukat!

Mia kirjoitti...

Ihania, ihania nuo omenapuunkukat. Ihan lempparipuitani!!

Taidanpa napata tuosta haasteen itselleni myös!!

Mukavaa viikonloppua ja kiitos kommenteista blogissani!!

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Vau, mitä löytöjä edellisessä postauksessa, huokaus!

Ja mikä kesäparatiisi omenapuiden alla - ehkä minullakin joskus... Heh, ja täytyy sanoa, että minäkin olen opiskeluaikana ollut hotellisiivoojana - sitä työtä ei kyllä ole ikävä! ;)

Marika kirjoitti...

Tämän tytön sydän pamppailee, kun ihailen kuvia omenapuun kukkasista! :)

Omenapuu on kukinnan aikaan aivan äärimmäisen uljas ja kaunis. Meillä nyt alkaa omenapuusta putoamaan viimeisetkin kukkaset, vaikka tässä viikonloppuna oli vielä kauniisti kukkasia puussa. Pihanurmen vihreys yhdistettynä omenapuun valkoisiin kukkasiin = lumoavaa!