maanantai 11. toukokuuta 2009

- Auringossa Hohtavia Kesäkukkia -
Kesäiset lämpimät- ja aurinkoisetilmat ovat saaneet minutkin inspiroitua ja kävin kesäkukka-ostoksilla ystäväni kanssa! Kassiini päätyi perus Petuniaa sekä amppelipetuniaa, hohtavan valkoisena tietenkin. Pidän perinteisestä ilmeestä ja nämä ovat aikas helppoja kasveja taas kerran. Aiemmin kerroin siis siitä kuinka huono viherpeukalo olen joten helppoja kasveja minulle kiitos!

Parvekkeella pynjäsin sitten kukille kaunista paikkaa puisen säilytyslaatikon päälle ja oikein onnistunut pieni kukkanurkka saatiin meitä viemään lähemmäs kesää! Parvekkeella olisi myös tarkoitus remontoida, kylmän betonilattian päälle puutrallia, hyllyä seinälle kauniille tavaroille/kukille ja parvekelasiakin pitäisi saada! Saas nähdä mikä näistä toteutuu tälle kesälle... Kukat ovat mielestäni hyvä alku!


Näytän teille nyt, blogiystäväin, äitienpäivälahjani! Posliininen aivan valloittava krakeloitunut leipälaatikko! Olen haaveillut tästä kauniista esineestä monen kuukauden verran ja nyt se on vihdoin minun oma! Kiitos siitä rakkailleni! Kuvissa myös herkän kaunis Ruusunnuppupelargonia joka sai kodin anopiltani äitienpäivänä.

Edellisessä postauksessa kerroin äitienpäivänä tulevasta vintti- sekä kellaritavara kirpputorista, no, siellähän toki käytiin! Ei ihan vastannut odotuksiani mutta mukava pyörähdys torilla kyllä oli. Löysin yhden uuden rukinpuolan. Kuvissa alempana oleva. Eräällä kauppiaalla oli valtavasti vanhaa arabiaa myynnissä ja paria astiaa hiukan mietinkin, mutta, loppujenlopuksi en sitten ostanutkaan mitään... Samalla reissulla kävimme myös toisella kirpputorilla ja eräässä Antiikkiriihessä! Ihanaa oli kierrellä hienossa säässä!


Alla olevassa kuvassa esittelen vanhat satupalikat jotka ovat äitini lapsuudesta. Kuusi perinteistä satuaihetta palikoista saa käänneltyä esiin. Tämä puurasia palikkoineen on taas yksi minun aarteistani jota vaalin rakkaudella! Mutta tästä kerron lisää joku muu kerta sitten!4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi kuinka suloisia kuvia olet taas loihtinut meidän ihailtavaksemme. Kiitos!

Vekarus kirjoitti...

Mistäs tuollaisia leipälaatikoita saa?

- House of Cinnamon vastaa - kirjoitti...

Hei "Vekarus"! Mukavaa saada sinulta tervehdyksiä!

Leipälaatikko on "täältä" eräästä paikallisesta sisustusliikkeestä. Valmistajaa en tiedä sillä laatikossa ei ollut minkäänlaista tarraa tai etikettiä... Liikkeestä olivat sanoneet laatikon olevan viimoinen, mieheni oli nimittäin kysynyt (minun tarkkuuden tietäen) vaihto-oikeutta sillä laatikossa on yhdessä kohdassa krakeloinnissa jäänyt uupumaan "pohjaväri". Todella kaunis se siitä huolimatta kyllä on ja ei se vaihtoon mene! -Tiina

Paula kirjoitti...

Oi miten ihastuttavia kuvia!Kiitos ideoista,mihin kaikkeen kukkia voikaan istuttaa...