tiistai 19. toukokuuta 2009

- Vanhan valokuvan lumoa -


Katsokaa tuota kovin kaunista vanhaa valokuvaa jonka löysin kirpputorilta. Edellisessä postauksessa lupasin näyttää tämän ja tässähän tuo. Kaunis pienityttö, kuin nukke! Vanhat valokuvat ovat kyllä jollakin tavalla niin täynnä tunnelmaa. Omaa potrettia varten panostettiin ennenaikaan niin erilailla kuin tänäpäivänä. Kaikista hienoimmat vaatteet valittiin ja valokuvassa ollaan ylväänä omana itsenään. Monissa vanhoissa kuvissa näkee neutraalin ilmeen, ei väkinäistä hymyä. Hmmm minä pidän.Tämä lasipullo tarttui mukaani samaiselta torilta kuin valokuva. Nämä vanhat "maitopullot" ovat mielestäni hauskan oloisia esineitä. Näitä näkee monen muotoisia, laihaa ja pulleaa, pitkää ja pätkää. Aika ihania ovat nämäkin!
Kovasti täällä kotona suunnitellaan remonttia mutta mitään ei ole vielä tapahtunut. Hiukan ahdistaa sillä niin kovin odotan sitä omaa unelma kotia syntyväksi. Siis oma kotihan on jo tässä ja nyt, mutta, haluan kaunista ja valmista ympärilleni. Ajatelkaa nyt minua joka pitää vaaleasta unelmasta mutta keittiöni onkin tällä hetkellä sinapin keltainen... *Naurattaa*

Siis voin sanoa että olen kovin malttamaton ihminen ja kun sitä alkaa suunnittelemaan jotakin niin valmista haluaisi heti! Ajan kanssa ajan kanssa juu tiedän.... Mukavaa viikon jatkoa sinulle! Mukavaa että kurkistit tänne ja toivottavasti jätit tervehdyksen käynnistäsi minulle!

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle! Täällä näyttää kauniilta, täytyy tutkia tarkemmin oikein ajan kanssa! Vanhat valokuvat ovat kyllä ihania... Niissä on niin eri tunnelma kuin nykyisissä! Mukavaa viikonjatkoa:)

Kristiina kirjoitti...

Ihania löytöjä!
Tosiaan sinapinkeltainen keittiö,ymmärrän malttamattomuutesi.
;meillä on töissä punainen keittiö ja se on kyllä vähän liikaa...

Vekarus kirjoitti...

Ihania löytöjä! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta ei taida paljoa sinua lohduttaa...

Vekarus kirjoitti...

Ja kuvista päätellen teillä on jo nyt kaunista!

Marge kirjoitti...

Hyvät ostokset olet tehnyt!
Olen aivan samaa mieltä noista vanhoista valokuvista, ne ovat niin tunnelmallisia!!
Teillä tosiaan on jo kaunista kuvista päätellen, mutta ymmärrän sinua;) Itse taas joskus väsyn näihin remonttihommiin ja mielessä vaan pyörii, että tuo tarttis tehdä ja tuokin...;))Onneksi kotona helpottaa, mutta pieniä juttuja vielä täälläkin, kesäpaikassa enemmänkin, mutta pitää vaan yrittää muistaa mitä jo on tehty, eikä koko ajan vaan mieti, mitä vielä, sillä kaikki aikanansa...;)) Vaikka helpommin sanottu kuin tehty, I know;))

Marge kirjoitti...

Ps. Korjaus tuohon kesäpaikkaan: Siellä meillä on siis kaikki vasta edessä, kaikki pinnat, katot jne. jne. Se jäi vasta viime kesänä meille.