keskiviikko 27. toukokuuta 2009

- Pitsiä ja puolia -
Rukinpuolia, ihania! Löysin kirpputorilta pikkuisen nykerön käsinvirkattua pitsiä. Luonnonvalkoista ihanuutta oli kaksi n.50cm pätkää kerässä. Ihanaa ja niin herkän kaunista kuviota! Ja hintakin oli vaivaiset 0,50 senttiä! Tuon 100m Hamppupellava narukerän olen ostanut taannoin markkinoilta, 6€ hintaan, ja voi että jos pystyisitte tuoksuttamaan sen aromia! Todella voimakas tuoksu joka leijaili täällä kodissa pitkään sen jälkeen kun olin ottanut kerän esiin pussista. Tuli sellainen olo että nyt kun suljen silmäni voin kuvitella itseni kaukaiselle maatilalle narutyöpajalle, *hymyilee* ihania kuvitelmia!

Täällä on ikkunapellille ropissut sadepisaroita melkein koko päivän enemmän tai vähemmän. Hyvä ystäväni kahden pikkupoikansa kera kävi meitä helssaamassa ja tuomassa riemua ja vipellystä synkkään päivään!
7 kommenttia:

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Olipas edullista pitsiä! Ja ihanat kuvat jälleen! On se kumma miten jokin tuoksu voi niin vahvasti viedä ajatukset johonkin hetkeen tai tunnelmaan...

Sirkka kirjoitti...

Pitsiä ja puolia...kaunista!
Hamppupellavaa en muistaakseni ole tuoksuttanut, mutta jos pidät sen tuoksusta, niin sitten minäkin,
"hymyilee"

Mukava kuulla, että sinulla oli ilon päivä tänään, kyllä ystävät ovat ihania!

Anni kirjoitti...

Älä viitsi, sinäkin olet löytänyt puolia:)) Ikkunan jälkeen näköjään minun seuraava etsittävä, ja juuri sellainen joka osuu aina muiden kohdalle kuin minun. No, etsivä palkitaan kai joskus:) Kaunista on!

Marge kirjoitti...

Ihanat kuvat jälleen!!
Ja hauska tosiaan tuo tuoksu...
Edellisen postauksen vaatteet ovat ihanat!!

Kristiina kirjoitti...

Aivan ihanaa pitsiä!
Mahdoit olla täpinöissä siellä kirpputorilla...voi kun löytäis itsekin jotain tuollaista...

Titti kirjoitti...

Löysin Sirkan blogista tieni tänne sinun ihastuttavaan blogiisi, -toivottavasti käy, että liitän sinut omiin suosikkeihini, niin löydän tänne uudelleen...

Millas hem kirjoitti...

Lovely pictures here!
Gonna read some more now!

Camilla