perjantai 22. toukokuuta 2009

- Päivien viemää -


Olen penkonut viime päivät kaappejamme, käynyt vaatteita ja tavaroita läpi oikein urakalla. Huomenna, lauantaina, olen menossa nimittäin kirpputorille myymään roippeitani. Ystäväni tosiaan kyseli minua mukaansa kirpputorille ja sanoin että en usko meiltä nyt niin kauheasti tavaraa löytyvän kun muuton yhteydessä karsin todella paljon pois. Mutta mutta, kuinkas ollakkaan niin tavaraa on hurjasti nyt sitten kuitenkin kertynyt... Peukut pystyyn että pääsen eroon edes osasta huomenna, koska olen luvannut itselleni että torirahoilla saan mennä ja ostaa itselleni uutta vaatetta! Edes yhden uuden kesäpaidan haluan! Kerrottakoon että olen tällä hetkellä "mammalomalla" joten rahaa ei ole turhan paljon ylimääräistä kulutella oman uuden kesävaatevaraston perustamiseen... Ja niinhän se on että kun ei ole tarkoitus mitään turhia ostella niin silloinhan sitä kaikenmoista ihanaa ja niin tarpeellista osuu tielle... Miksi se on aina niin? Voisi sanoa melkein että Mur kun se ketuttaa!

Alla olevissa kuvissa esittelen teille minun uuden kirpputorilöydön mm.! Tästä en luovu, vähään aikaan ainakaan! Nimittäin tuon vanhan aivan valloittavasti patinoituneen piirasvuuan ostin edulliseen 0,10 sentin hintaan tässä yksi päivä! Katsokaa kaunista pintaa, ihana!Tässä yläkuvassa kun näkyy nuo kori/lasi "kynttiläjalat", niin ne olen ostanut joitakin aikoja sitten prismasta. Ovat kovin Riviera Maisonin tyylisiä, ...minun silmällä katsottuna. Kuvaa kaunistaa myös tuo pikkuinen valokuva ihanuus josta edellisessä postauksessa kerroin. Ja Myrttini! Se on, jaa-a miten sanoisi, kovin kariseva... Lehtiä tippuu ja tippuu. Selasin netin ihmeellistä maailmaa myrtinhoidosta ja kovasti yritän noudattaa hoito-ohjeita jotta saisin tuon kauniin kasvin elämään kanssamme. Päivä kerrallaan!


Tässä yllä näkyy uusimpia tekstiili hankintojani. Pöytäliinoja ja keittiöpyyhkeitä. Hassua miten nyt pitää saada joka lipaston päälle valkoinen liina, meillä on kaikki huonekalut petsattua mäntyä, suurin osa "keltasinisestä tavaratalosta" hankittuja. Haluan niistä valkoisia ja nyt valkoiset liinat sentään antavan hiukan "valoa niihin". Oi, maalausprojektia on paljon... Olen nähnyt monessa blogissa samanlaisia huonekaluja kuin meillä, siis valkoisiksi maalattuina/kulutettuina, ja todella onnistuneita ovat olleet! Joten intoa ja toivoa on!

Oikein mukavaa viikonloppua itsekullekkin!

7 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Niitä tummia huonekaluja tosiaan monet maalailee. Uudet nupi myös piristävät niitä sitten maalattuina. Aika kova homma tietty maalata,mutta ei tarvitse laittaa pois.

Vekarus kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen! Voiko nuo tosiaankin olla Prismasta? Onnea kirppikselle!

Jantiina kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia sinulla on täällä! Tuolla alempana oleva puulaatikko satupalikoineen toi mieleeni omassa kodissani olleen samanlaisen, silloin kun olin ihan pieni! En ole sen jälkeen nähnyt niitä missään..

Marge kirjoitti...

Heissan!

Ja onnea kirppikselle!!

Nuo kori/lasilyhdyt ovat kyllä ihan Riviera Maisonin näköisiä, olen nähnyt vastaavia mm. MiniManiassa ja hinta on paaaljon halvempi kuin aidot...siksi tuntuukin niin turhalta vastaavasta vain merkistä maksaa paljon enemmän.

Joo, se on kyllä yllättävää, kun
sitä tavaraa vain aina kertyy ja kertyy! Mekin teimme viime kesänä täällä kotona mieheni kanssa suuren "inventaarion" ja nyt yritän olla tarkkana etten tekisi niin paljon enää virheostoksia...

Kauniita löytöja sinulla ja niin kauniita kuvia, jälleen!!

Sirkka kirjoitti...

Heipsistä!
Juu kyllä minuakin hymyilytti tai oikeesti nauratti minun pitsinviritykset, käsipuntteihin, mikäköhän mielenhäi...hih! No ovat kyllä vieläkin siinä..

Kauniita kuvia täällä pidän kovasti kaikista ja on todella omenpuunkukka kaunis, itsekkin juuri katselin omaani, kun kohta kukkaan puhkeaa..

Ihanaa lauantai iltaa!

Mia kirjoitti...

Minullakin on juuri kirpparipöytä itsepalvelukirpparilla ja tänään hain ensimmäisen viikon "tilin"... :) Kirpparirahoilla aion ostaa valkoisen nojatuolin olohuoneeseen Ikeasta...

Ihania löytöjä olet tehnyt myös - minäkin löydän kirpparilta aina jotakin "uutta" nyt kun käyn siellä siivoamassa omaa pöytääni, tällä hetkellä mieltäni polttelee siellä Jeannen kynttilänjalka...

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Onnea myös kirppikselle - siellä omia tavaroita kohentamassa käydessä tulen kuitenkin aina itse ostaneeksi yhtä sun toista! ;) Piirakkavuoka on ihana!