maanantai 18. toukokuuta 2009

- Omenapuun kukat -


Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin ja viikonloppu oli mahtava! Ulkoilua ja kirpputoreilua! Kuvissa näkyvässä kirjapinossa on neljä alinta kirjaa "uusia". Olen hiukan hullaantunut vaaleisiin vanhoihin kirjanselustoihin. Mielestäni ovat todella kauniita koristuksia! Kaikki kirjat ovat ruotsinkielisiä, en ole kuitenkaan lukenut niitä laisinkaan vaikka puhun ja luen kyllä sujuvasti ruotsia... Olen valinnut ne ainoastaan viehättävän ulkokuorensa vuoksi! Ai niin, nyt vasta tuli mieleeni että minähän ostin myös yhden uuden lasipullon ja yhden aivan valloittavan kauniin vanhan valokuvan pikkuisesta tytöstä. Nämä löydöt esittelenkin sitten joku toinen kerta teille!


Rakastan omenapuunkukkia! Niin kauniita ja hentosia. Ja näistäkin ihanuuksista saamme nauttia niin vähän aikaa joten poimin muutaman oksan kotiin ilahduttamaan. Vielä ovat nupussa, mutta kohta, kohta ne kukkivat kauneimmillaan minulle! On tämä kevät niin ihanaa aikaa!

Mukavaa viikkoa kaikille! Ja Suuri kiitos teille jotka jätätte mukavia tervehdyksiä minulle! Lämmittävät niin sydäntäni!

1 kommentti:

Kristiina kirjoitti...

kirjat ovat tosiaankin kauniin näkösiä! Ihanasti laitetut asetelmat!