maanantai 4. toukokuuta 2009

- Ihana tuoli vanhukseni -


Juuri kun aloin kirjoittamaan, kuulin ensimmäisten sadepisaroiden osuvan ikkunapeltiin. Rips raps rops, sataa. Aamupäivästä ehdimme ulkoilla sentään auringonpaisteessa. Jollakin tavalla tykkään sateesta, varsinkin silloin kun saa olla sisällä ja kääriytyä huopaan tyytyväisenä ja katsella ulos. Ulkoilukin sateella on ihanaa kunhan on kumisaappaat ja sadetakki päällä. Lapsenomaisesti saa uhmata vesilätäköitä tallustamalla suoraan niiden läpi eteenpäin.Tämä kaunis pellava tyynynpäällinen on HM Home mallistosta. Tykkään sen rouheasta ilmeestä ja tunnusta. Valkoinen pieni pöytäliina taikka tabletti on uusin hankintani kotiin. Hintaakin oli vaivaiset 2€ joten muutaman ostin. Somat, "pitsi"reunan kera.

Valkovuokkoja kukkii nyt jokapuolella ja ne on vain niin yksinkertaisen kauniita kukkia. Kaunista kun niitä on aina valtavat määrät ja muodostavat oikein kukkameren valkealla peitteellä. Muutama piti tuoda kotia kaunistamaan.

Alla oleva kuva on hirmuisen tylsä, mutta, haluan näyttää tässä joskus opiskeluaikoinani hankkimani 1800-luvun tuolin. Minulla on näitä kaksi ja lisäksi "samaa sarjaa" oleva aivan ihana pikku sohva. Toisen tuoleista olen verhoillut aikoinani päättötyökseni ja tämä toinen jäi lakanakangas vaiheeseen. Sohva on vielä palasina komeron pohjalla... Haaveilen niin että saisin vietyä sohvan verhoiltavaksi joku kaunis päivä. Se on kertakaikkisen kaunis huonekalu nimittäin.

Sain Myrtin lahjaksi ja hoidettavakseni. Voi kääk sanon, osaankohan tätä kaunista kasvia hoivata. Viherkasveja meiltä löytyy muutamamia, rahapuuta, pennimuoria, posliinikukkaa ja yksi palmuvehka. Kaikki ovat todella helppoja ja olen onnistunut niiden kanssa, mutta täytyy myöntää että en ole mikään viherpeukalo. Joten saas nähdä miten tämän ihanuuden kanssa käy. Oliivipuusta on monessa blogissa puhuttu ja monella on sellainen kaunokainen mutta minä taidan vielä ihailla teidän muiden puuta ja tehdä parhaani tämän myrtin kanssa!5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihania kuvia!

Sofi kirjoitti...

Sinulla on ihana blogi!

Johanna kirjoitti...

Jostakin tupsahdin ihanaan blogiisi...Lisään sut suosikkeihini, niin löydän tänne jatkossakin! Toivottavasti se sopii! Aurinkoista kesän odotusta!

Hanna kirjoitti...

Todella kauniita kuvia!
Valkovuokot ovat varma kevään merkki. Ne ovat niin suloisia.

Mukavaa viikkoa!

-A- kirjoitti...

Kiva, kun eksyit blogiini. Ihania kuvia sinulla täällä ja mukavia juttuja! Tulen toistekin!!!