lauantai 9. toukokuuta 2009

- Huominen, mitä päivä tuokaan tullessaan -

Huomenna saan iloita ensimmäisestä omasta äitienpäivästä rakkaan tyttäreni (n.9kk) ansiosta! Voi jestas sentään, hieno päivä varmasti! Minä olen äiti, se kuulkaas saa vieläkin välillä hämilleen, kun katsoo omaa lastaan niin se tunne on jotain valtavaa! Tyttäremme= KultaRakas isoilla kirjaimilla!

Haluan toivottaa Hyvää Äitienpäivää kaikille Äideille! Eritoten omalle Mammalle, hali hali pus!
Nämä kuvissa näkyvät löydöt tein kirpputorilta tässä yksi päivä. Jess minä tein löytöjä! Kaksi vanhaa lasipulloa (3€ kpl), ihanan rupistunut vanha Fatzerin peltipurkki (5€) ja kaksi römpähtänyttä kirjaa (0,50kpl). Peltipurkista olisi myyjä ensin halunnut 10€! mutta se olisi kyllä ollut aikas kova minun kukkarolle joten sain sentään puolet pois, mielestäni kauniisti patinoitunut ja täysin 5€ arvoinen! Noita lasipulloja näkee aika paljon eri hintaisina eri paikoissa... Tuo pienempi oli mielestäni söpönen!

Lueskelin tänään huomisen paikallislehteä ja arvatkaas mitä silmiini osuikaan!? Ette usko, kuunelkaahan, sillä tämä kuulostaa hyvältä! -Torilla tänään Vanhan talon vintti- ja kellaritavaraa!- Onkohan tämä liian hyvää ollakseen....

3 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Aivan ihania löytöja ja kuvia, edellisetkin!! Ni-in, kyllä rakkaus lapseen on jotain tosi mullistavaa! Oma 9-vuotias pienokaiseni, tuli luokseni hetki sitten ja näytti hammastansa, oli viittä vaille irti ja saimme sitten loputkin irti ja niin tuli jälleen taas niin valloittava hymykuva muistoksi! ;)
Sain tänään jo osittain äitienpäivälahjani. Tyttäreni toi isänsä kanssa minulle ihanan kukkakimpun. Tyttö oli ostanut sen puoliksi isänsä kanssa. Laittanut äidin kukkiin omia säästöjään. Siinä tuli äidille melkein kyyneleet silmiin...

Nämä äitienpäivät ovat aina niin tunnetta täynnä, nautihan!!;)
Sinulle toivotan mitä ihaninta ensimmäistä äitienpäivää!!!!!

Hannukka kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää toisen 9-kuisen äidiltä :)

Mia kirjoitti...

Hei,

Tulin toivottelemaan hyvää ensimmäistä Äitienpäivää!! Kyllä Äitienpäivä ja sen oman lapsen syntymäpäivä saa aina hieman hämilleen ja kiitollisuuden valtaan. Ikinä en vaihtaisi elämäntilannettani pois, EN!!

Kauniita löytöjäkin olet tehnyt! Wau!!

T: Mia