tiistai 21. huhtikuuta 2009

- Haaveilua -Kevätaurinko lämmittää ulkosalla ja puihin alkaa pikkupikku hiljakseen ilmestyä lehtien alkuja, ihanaa. Kotosalla pitäisi alkaa ikkunanpesu puuhiin mikä ei ole lempiaskareitani laisinkaan.

Kuvissa jälleen yksityiskohtia kauniista esineistä. Kotimme huone kokonaisuuksia en vielä halua näyttää liiemmin kun "tausta" ei ole ollenkaan kaunista katsottavaa, vielä.

Alla lainakuvia ihanista kirjoista joiden parissa olen taas päässyt haaveilemaan!Yllä olevassa kuvassa herkä ja oikein söpönen työpiste jollaisen äärellä voisin itsenikin nähdä.
Tässä yläolevassa kuvassa on ihana tunnelma ja niin kauniit huonekalut! Tuo astiakaappi on hurjan kaunis! Aikalailla samanmoinen löytyy Nuuksio Home nimiseltä huonekaluvalmistajalta. Sieltä löytyy paljon myös muita aivan mahtavia huonekaluja! Kannattaa kurkistaa sivuja ja ihastua!

Tässä yllä toinen ihana työpiste, tuota aiempaa "rosoisempi malli". Ihana kuva!1 kommentti:

Marge kirjoitti...

Eipä ole munkaan lempihommia tuo ikkunanpesu,*huoh* sekin on vielä edessä, ihanan lohduttavaa, kun täälllä blogilandiasssa kulkiessa olen lukenut, kuinka muillakin tuo ikkunanpesu tökkii...;D

Niin kauniita ovat kuvasi!!!

Ihanaa, keväistä viikonloppua sinulle!:)