tiistai 17. maaliskuuta 2009

- Sisustus Unelmia -


O
len unelmoinut, kirjojen kautta nähnyt minkämoisen kodin ilmeen/tunnelman haluan! Alla olevat kuvat ovat kirjoista joiden kannet näkyvät ensimmäisessä kuvassa. Tuo Uusi ilme kotiin on niin valloittava kirja että! Olen sen aikoinani anopilleni ostanut lahjaksi ja mitä enemmän sitä selailen niin sitä varmemmin haluan sellaisen myös itselleni! Olen kuulkaas melkein pakahtua kun katselen näitä ihania kuvia!
Alla olevassa kuvassa näkyy vilaus katon laudoituksesta, jotain sen suuntaista olemme suunnitelleet tulevan keittiömme kattoon. Alempaata löytyy vielä yksi kuva samasta huoneesta jossa kattoa näkyy hiukan enemmän.

Tämä alla oleva kaappi on niin valloittavan kaunis! Tuo pintakäsittely on sellainen jota haluaisin saada aikaiseksi myös meidän maalattaville huonekaluille. Valkoinen pohja ja sipaus beessiä pintaan ja avot se on siinä! Kuulostaa helpolta... Nauraskelen jo kun näen itseni maalipensseli kädessä luomassa kuvan tunnelmaa. Elikkäs, vinkkiä saa antaa miten kuvan maalipinnan saa aikaiseksi!Nämä loput kuvat ovat Laura Ashleyn vuoden 2005 kevät/kesä kuvastosta jonka sain käsiini ja sieltähän löytyi myös muutama kaunis kuva.2 kommenttia:

titta kirjoitti...

Moikka, minäkin olen tuota kirjaa selannut niin, että hyvä ettei ole puhki kulunut (kiitos muistutuksesta, onkin ollut liian pitkään kapissa). Kuudes kuva alhaalta päin on minun ehdoton suosikkini, olen tuijottanut sitä tosi usein :)

Oikein ihanaa viikonloppua, jatketaan unelmointia... niin ja katto on kaunis.

Marge kirjoitti...

Heissan!
Täällä käynyt kurkkimassa ja sitten oletkin jo pari postausta saanut tehtyä ja nyt vasta huomasin...;D
Aivan ihastuttavia kuvia kaikki!
Tiedätkö, viimeisimmässä postauksessa esittelin juuri tuon puhdas tyyli-kirjan, pidän siitä kovasti. Uusi ilme kotiin-kirjasi taitaa olla myös sellainen kirja, joka on makuuni:)
Ylemmät kuvat ovat erityisesti mieleeni ja sitten se tuolikuva, missä verho kauniisti tuuleessa liehyy, ah!
Ihanaa viikonloppua sinullekin ja unelmoidaan....