maanantai 23. maaliskuuta 2009

- Pienen Pieni Nurkkaus -


Tervehdys alkaneeseen viikkoon! Niin kuin minä jo kevättä niin kovin odottelin niin tänään satoikin aamulla lunta... No, kyllähän se kevät sieltä aina tulee sitten kuitenkin. Aurinkoa odotellen siis!

Edellisen kotimme kuvia etsiskelin esille arkistoista taas. Nämä kuvat ovat tyttäremme makuuhuoneessa olleesta omasta nurkkauksesta. Uuteen kotiin hän saakin sitten ihan oman huoneen! Odotan jo kovasti pääseväni sisustamaan lastenhuonetta! Lastenhuone onkin taas jotain ihan uutta minulle joten varmasti tulee olemaan hauskaa mietiskellessä pienelle omaa erityistä maailmaa.

3 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Todella kauniita kuvia jälleen!!
Voi, se on ihanaa suunnitella lapselleen omaa huonetta!(kuvia odotellaan, sitten joskus...;))
Kevät lähti täällä nyt tulemaan oikein kohinalla...ihanaa!!

Amyrlin kirjoitti...

Voi miten suloinen nurkkaus, oikein ihania kuvia! Itse niin tykkään sisustaa lastenhuonetta, elän varmaan siinä omaa lapsuuttani vielä uudestaan :)
Hyvää pääsiäistä! Lisäsin sinut blogilistalleni, ilmoita jos haluat sieltä pois.

sa kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛