sunnuntai 8. helmikuuta 2009

- Onkohan minusta blogin kirjoittajaksi -
Sisustuksen maailma on saanut minut pyörteisiinsä. Olen oikeastaan vasta ihan pienen tovin nähnyt sitä kauneutta mitä ympärillä on, paljon, kunhan osaa katsoa oikein. Oma mieleni on kehittynyt ja olen alkanut oivaltamaan miten saada kaunista ja harmonista pienin elein.

Olen pikku hiljakseen ajautumassa yhä enemmän ja enemmän vaaleaan, kuluneeseen maalaistunnelmaan joka on valloittavan kaunis ja herkkä tapa sisustaa. Oma koti on tärkeä paikka minulle, turvapaikka jossa rauhassa saa sulkea muun maailman pois mielestä. Haluan viihtyä ja tuntea sen omakseni ja siksi onkin tärkeää tehdä siitä juuri omanlaisensa.

Vuoden 2009 alussa tapahtuneen kuntaliitoksen myötä voi nyt sitten sanoa että asumme Raaseporin kaupungissa, ihan Eteläisessä Suomessa. Meidän kodissa asustaa lisäkseni, avomieheni, tyttäremme joka tällä hetkellä n.6½kk ja kaksi koiraamme.

Tällä hetkellä ympärilläni on pienoinen sekamelska jota täysin inhoan. Hyvä syy tähän on, olemme nimittäin muuttamassa kuun lopulla. Ensin tilapäiseen osoitteeseen kuukaudeksi. Sitten huhtikuusta alkaen uuteen kotiimme. Pikku neitimme saa ikioman huoneen kuin myös avomieheni työhuoneen.

Maltan tuskin odottaa sitä päivää kun pääsemme avaamaan uuden kotimme oven ensimmäistä kertaa.Oikeastaan se on jo avattu kerran, n. vuosi sitten kun ensimmäisen kerran kävimme asuntoa katsomassa. Se on hassu tunne miten sitä tietää ja näkee että tämä on meidän koti. Sen käynnin jälkeen asunto on ollut ajatuksissa aikalailla joka päivä. Ajatella että melkein vuosi todellakin meni ennen kuin se nyt on meidän. Ja voin kertoa että oli hyvin lähellä että se olisi ollut jonkun muun.


Yllä kuva tämänhetkisestä työpisteestämme.

Ei kommentteja: